Archive

Archive

New Year Offer
Book Now & Avail UPTO 15% OFF - on all Treatment Packages

Karma Being Retreat

Ayurveda & Yoga Retreat - Kerala, India February 1st - 9th 2015

Karma Being RetreatBeginnen aan een keer in een leven tijd reis naar India's mooiste zuidelijke staat Kerala. Geografisch gezegend met weelderige plantages, fotogenieke stranden en prachtige smaragdgroene backwaters, er is geen wonder dat het bij "de paradijzen van de wereld" en "50 plaatsen van een leven volgens National Geographic, Tijdschrift Traveller.

Een verre schreeuw van Inida's drukte, onze retraite neemt een trager tempo in Palakkad distric genesteld aan de voet van de reus en mystieke West-Ghats in De Ayurvedische Healing Village. Uitgeroepen tot 'Best Luxury Destination Spa, 2012' door World Luxury Spa Awards, uw thuis weg van huis beschikt over alle moderne luxe, zoals een zwembad, een tennisbaan en cyber center. Dit alles omgeven door een biologische Ayurvedische landbouwgrond en uitgestrekte jungle.

Op retraite vindt u een overleg met een Ayurvedische arts die verschillende kruiden en behandelingen die specifiek zal voorschrijven voor uw behoeften hebben. U zult genieten van twee dagelijkse ayurvedische behandelingen met een stoombad aangevuld met dagelijkse yoga en meditatie. U ontvangt ook een persoonlijke levensstijl en fitness evaluatie en leren over de oude Indiase wetenschap van genezing door middel van lezingen over Ayurveda en Ayurvedische koken.

Karma Being RetreatU verblijft in een van airconditioning voorziene luxe villa toegewezen op basis van uw sterrenbeeld. Elke villa heeft een zachte stroom stroomt rond het en voldoet aan "Vastu Shastra" (vergelijkbaar met Feng Shui), gebaseerd op het leven in harmonie met de natuur en de universele stroom van energie.

Ayurvedische Nutrition is een grote nadruk op de Ayurvedische Healing Village en elke maaltijd is een prachtig feest van vegetarische gerechten.

Karma RETRAITE SCHEMA 1 - 9 Februay 2015

zon 1st mijn 2e Din 3 4e wo Don 5 vr 6 za 7 zon 8 mijn 9de
7am - 8am Kairali Yoga Yoga met Jane Yogalates met Suzie Yoga met Kerry Yoga met Jane Kairali Yoga Yogalates / Qigong met Suzie Partner Yoga met Jane
08:00-09:00 ONTBIJT
09:00-01:00 Artsen + Lifestyle & Fitness Overleg (voor vroege aankomst)
12 's middags aankomst
1ste BEHANDELINGEN VAN DE DAG 09:00-13:00 (gemiddelde behandeltijd = 30 minuten) &
&
Één op één sessies met Jane, Kerry of Suzie (30 minuten)
9:30-10:00 Afsluiting Circle
13:00-14:30 LUNCH Middag Check out
14:00-03:00 14:00-19:30 Artsen + Lifestyle & Fitness Overleg (max 30 minuten) * Behandelingen beginnen vandaag voor de gasten die vroeg * Ayurveda Reading   Ayurveda Reading     Ayurvedische Koken Lezing    
03:00-18:00 2e BEHANDELINGEN VAN DE DAG 14:00-07:30 (gemiddelde behandeltijd = 30 minuten)
18:00-18:30 Karma Being Opening Cirkel       yoga Play   meditatie Reading  
18:30-07:30 MEDITATIE
(Types van meditatie: Sohum, Om zingen, kapalbahti, Yoga Nidra en Trataka)
19:30-20:30 DINER
20:30-21:00 Yoga Nidra met Kerry Qi Gong met Suzie Kerry Meditatie

Eén op één sessies met de leraar van uw keuze:

Neem deze fantastische kans om uw persoonlijke praktijk te verdiepen, werken aan genezing een verwonding of het beheersen van een aantal poses je worstelt met. Breng 30 minuten een op één met ofwel Suzie, Jane of Kerry aan workshop wat uw hartje begeert. Suzie is gespecialiseerd in scoliose en schouderklachten, Kerry en Jane TBA. Gelieve te benaderen je leraar van de keuze om uw sessie te boeken op een onderling geschikte tijd.

Beschrijving van de behandelingen:

Abhyangam (Algemeen therapie): De persoon die de therapie zit op de droni (een houten bed speciaal gemaakt voor de therapie). Twee masseurs staan aan weerszijden van de persoon aanbrengen plantaardige olie op het hoofd en masseren zachtjes. De therapie wordt voortgezet op de hals, oren, schouders, borst en rug. De persoon draait dan op hun rug en de therapie wordt voortgezet van schouder tot teen. In de loop van de therapie de persoon ligt op zijn rechterzijde, links, maag, en opnieuw op zijn rug, en uiteindelijk in de zithouding. Algemeen therapie (Abhyangam) is gevonden zeer effectief voor het verbeteren van het gezichtsvermogen, levensduur, gezonde slaap, reuma, vitaliteit en creëert stralende huid. Deze therapieën zijn ook een preventieve geneeskunde, in het kort het verjongt het lichaam en onderhoudt de lichaamsbouw.

Dhara Dhara: De patiënt ligt op een houten bed in een comfortabele positie. Een speciaal ontworpen inrichting is gevuld met de medicinale olie en geplaatst op een bepaalde hoogte. De masseur zwaait vervolgens het apparaat heen en weer, zodat de olie stroomt continu en voorzichtig over het voorhoofd. De kop wordt dan gedroogd met een handdoek en weer olie aangebracht op het hoofd. Deze behandeling kan ook een bepaald deel of het gehele lichaam, afhankelijk van de aandoening. Het bevordert de verjonging en revitalisering van de menselijke geest en het lichaam, het verminderen van het effect van de vergrijzing. Dit is een speciale therapie voor stress en spanning.

Pizhichil: Dit is een van onze speciale therapieën om het hele lichaam te verjongen. De voorgeschreven medicinale olie wordt toegepast op de kop en het lichaam. In deze behandeling de patiënt ligt op de droni (houten bed speciaal voor het doel). Volgende een stuk linnen gedrenkt in warme medicinale olie wordt geperst op het lichaam van de patiënt als het lichaam wordt continu langzaam gemasseerd met lichte druk. Deze therapie beschermt u tegen ziekten en verbetert je immuunsysteem het toevoegen van vitaliteit en gezondheid in je leven. Het helpt ook bij de genezing van reumatische aandoeningen, bloeddruk, pijn in gewrichten en diabetes.

** De in de Break-up van pakketten genoemde therapieën zijn aan het goeddunken van onze Ayurvedische Artsen en kan worden aangepast aan de kwaal van elk & elke klant, afhankelijk van de aard en de duur van de ziekte en hun lichaamsbouw.

** Gasten zijn welkom om aanvullende behandelingen te nemen op eigen kosten maar het is voor het eerst voorgesteld om de Ayurvedische Artsen aanbevelingen nemen.

** Herbal voorschriften kunnen worden gegeven, dit is zonder extra kosten.

MAALTIJDEN:Op de eerste dag van aankomst (ofwel 31 januari of februari 1) Lunch en diner is inbegrepen in dit pakket. Op de laatste dag van februari 9 Het ontbijt is inbegrepen.

Pakket tarief (USD)
$2290AUD Twin Share or $2490 Single

Wat is inbegrepen

  • 8 overnachtingen in een airconditioned Deluxe Villa
  • Vegetarische maaltijden; ontbijt, lunch en diner.
  • Ayurvedische Doctor overleg
  • Personal Lifestyle en Fitness onderzoek over
  • 2 x dailiy Ayurvedische behandelingen met stoombad
  • Dagelijks Yoga en Meditatie
  • Lezing over Ayurveda
  • Lezing over Ayurvedische koken

Deze retraite is geschikt voor beginners tot gevorderden Yogi's, voor meer informatie of om te boeken contact info@kairali.com


Leraar

Kom ervaring lessen met enkele van de beste docenten van Australië. Elk met hun eigen unieke stijl die u zullen helpen om lichaam en geest te verenigen. geschikt voor beginners tot gevorderden.

Kom ervaring lessen met enkele van de beste docenten van Australië. Elk met hun eigen unieke stijl die u zullen helpen om lichaam en geest te verenigen. geschikt voor beginners tot gevorderden.

Jane Holland - Yoga Kerry Lyons - Yoga Nidra Suzie Rockett - Yogalates & Qigong
Jane Holland - Yoga Kerry Lyons - Yoga Nidra Suzie Rockett - Yogalates & Qigong

Karma Being Retreat - Feb 1st - 9th 2015

x
2021 World Spa Awards
India's Best Wellness Retreat 2021
Kairali – The Ayurvedic Healing Village, P.O. - Olassery, Kodumbu, Palakkad Dist. - 678551, Kerala (INDIA)
19 May 2021 to 08 Sep 2021
An Ayurvedic Health Retreat amid the picturesque environment of God’s Own Country, Kairali-The Ayurvedic Healing Village
Want to understand the ancient science of Ayurveda and the secret to fit body & mind, Yoga?
Cure for ailments through Ayurveda is now available near to you through Kairali Ayurvedic Centres
Kairali Ayurveda is engaged in manufacturing a wide array of Ayurvedic proprietary and classical products